Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Απρ-2020 16:18

  Κοινότητα για το κορονοϊό στο Viber ανοίγει η κυβέρνηση

  Κοινότητα για το κορονοϊό στο Viber ανοίγει η κυβέρνηση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες Viber στην Ελλάδα είναι πλέον η επίσημη κοινότητα της κυβέρνησης, στο πλαίσιο της ψηφιακής ενημέρωσης.

  Όπως σημειώνουν στελέχη, μέσω της κοινότητας, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται άμεσα στο κινητό τους για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό στη χώρα μας. Δηλαδή, για την πορεία της νόσου, τα μέτρα που λαμβάνονται από την κυβέρνηση και τους τρόπους περιορισμού της διασποράς του ιού. 

  "Η συνεργασία αυτή αποτελεί άλλο ένα σημαντικό εργαλείο στη μάχη κατά του κορονοϊού, συγκεντρώνοντας όλες τις απαραίτητες επίσημες πληροφορίες και ενημερώσεις σε ένα σημείο, άμεσα διαθέσιμο στους πολίτες. Η σύμπραξη με τη γνωστή πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων, με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως, αποτελεί ακόμη μία καινοτομία στην πορεία ψηφιοποίησης του κράτους που συντελείται αυτή τη στιγμή, και έχει σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας και την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον COVID-19. Η καινοτόμα αυτή συνεργασία όμως, έρχεται για να μείνει. Η επίσημη Κοινότητα Ελληνική Κυβέρνηση θα αποτελεί και στο μέλλον μια ακόμη πύλη άμεσης ενημέρωσης των πολιτών, διαθέσιμη κατευθείαν στο κινητό τους, για τα μείζονα θέματα που αφορούν τη σχέση πολίτη-κράτους", αναφέρουν στελέχη. 

  Η υπηρεσία προσφέρεται στο πλαίσιο της Ψηφιακής Αλληλεγγύης (Digital Solidarity), που δημιούργησε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Οι πολίτες μπορούν να συνδεθούν και να λαμβάνουν επίσημες ενημερώσεις για τον COVID-19 στην επίσημη Viber κοινότητα στο σύνδεσμο: https://vb.me/43ee24.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ