Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Απρ-2020 16:56

  Τηλεδιάσκεψη της Δ. Μιχαηλίδου με τις διοικήσεις των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας σχετικά με την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού

  Τηλεδιάσκεψη της Δ. Μιχαηλίδου με τις διοικήσεις των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας σχετικά με την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τηλεδιάσκεψη με τις διοικήσεις των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας όλης της Ελλάδας, τα οποία διατηρούν δομές φιλοξενίας ευάλωτων ατόμων, πραγματοποίησε το μεσημέρι, η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου. Με αφορμή τα κρούσματα σε οίκο ευγηρίας στη Νέα Μάκρη, η κ. Μιχαηλίδου ζήτησε να ενημερωθεί από τις διοικήσεις για την τήρηση των μέτρων σχετικά με τον κορονοϊό.

  Κατά την τηλεδιάσκεψη, η υφυπουργός Εργασίας αναφέρθηκε στις ενέργειες του υπουργείου για τη διαφύλαξη της προστασίας των δομών των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας και ζήτησε έγκαιρη ανταπόκριση για οποιαδήποτε δυσλειτουργία προκύπτει σε αυτές, με στόχο την άμεση επίλυση προβλημάτων.

  Αναλυτικότερα, η κ. Μιχαηλίδου είπε: "Σας ευχαριστώ που από μέρους σας βοηθάτε στη διατήρηση συνεχούς επικοινωνίας για τη λειτουργία των δομών σας και, με τον τρόπο αυτό, μπορούμε πολύ γρήγορα να δράσουμε και να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα, για να διατηρηθεί η εύρυθμη λειτουργία τους. Όπως γνωρίζετε, το υπουργείο έχει λάβει μέτρα στήριξης των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας, τα οποία αφορούν, μεταξύ άλλων, την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού. Θα ήθελα το προσωπικό αυτό να το αξιοποιήσετε αποτελεσματικά, για να μπορέσουμε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε άτομα τρίτης ηλικίας και άτομα με χρόνιες παθήσεις, που κινδυνεύουν περισσότερο, αλλά και στους υπόλοιπους φιλοξενούμενους. Εγώ από τη μεριά μου δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας νυχθημερόν, για να μπορέσουμε μαζί να ανταποκριθούμε σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία".

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ