Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Απρ-2020 16:04

  Προσφορά αλκοόλης από τα μέλη του ΣΕΑΟΠ στο υπ. Υγείας

  Προσφορά αλκοόλης από τα μέλη του ΣΕΑΟΠ στο υπ. Υγείας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων και Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ) αποφάσισαν να θέσουν στη διάθεση του υπουργείου Υγείας καθαρή αλκοόλη γεωργικής προέλευσης, με αίσθημα ευθύνης σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και αναγνωρίζοντας την τιτάνια μάχη που δίνουν γιατροί, νοσηλευτές, οδηγοί ΕΚΑΒ καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι στις μονάδες υγείας του ΕΟΔΥ.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η προσφορά θα διατεθεί στα νοσοκομεία αναφοράς προκειμένου να καλυφθούν τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν και με σκοπό να αποτελέσει αρωγό στην όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση, πρόληψη και διασφάλιση της υγείας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και όσων νοσηλεύονται, από τον νέο κορονοϊό.

  "Αυτές τις ώρες, μαζί με την ατομική ευθύνη σημαντική είναι και η κοινωνική ευαισθησία και η υποστήριξη στον συνάνθρωπο. Έχοντας αυτό υπόψη, με την προσφορά αυτή τα μέλη του ΣΕΑΟΠ δείχνουν την έμπρακτη στήριξή τους στους συνανθρώπους μας που παλεύουν καθημερινά για την αντιμετώπιση και πρόληψη του νέου Covid-19", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ