Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Απρ-2020 11:08

  Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Δωρεά 10.000 χειρουργικών μασκών στο Νίμιτς

  Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Δωρεά 10.000 χειρουργικών μασκών στο Νίμιτς
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής, αξιοποιώντας την τεράστια συμβολή όλων όσων συνέβαλαν στο κάλεσμα στις 24/3/2020 για συγκέντρωση χρημάτων, προχωρά στη δωρεά 10.000 χειρουργικών μασκών στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΝΙΜΤΣ, νοσοκομείο το οποίο διατίθεται αποκλειστικά για τη νοσηλεία συμπολιτών μας που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

  "Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της Πρώτης Ασφαλιστικής Εταιρίας της χώρας αποδείξαμε ότι η αλληλεγγύη μπορεί να αποτυπωθεί μεν με λόγια αλλά περιγράφεται με πράξεις, πράξεις συμπαράστασης προς τους ανθρώπους του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, που διαφυλάττουν με αυτοθυσία την "ασφάλεια" της υγείας όλων μας.

  Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε εμάς και τους συνανθρώπους μας και να βγούμε νικητές από αυτή τη μάχη με την πανδημία, στηρίζοντας πάντα την ελληνική κοινωνία, όπως επάξια έκανε στο παρελθόν και θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον η Εθνική, η Πρώτη Ασφαλιστική Εταιρία της χώρας μας και οι εργαζόμενοί της", αναφέρει σχετικά το Δ.Σ. του συλλόγου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ