Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Απρ-2020 11:36

  Ebury: Ενημερώνοντας για τις οικονομικές επιπτώσεις στις αγορές μέσω Webinar

  Ebury: Ενημερώνοντας για τις οικονομικές επιπτώσεις στις αγορές μέσω Webinar
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σημαντικές πληροφορίες και εκτιμήσεις αναφορικά με τις οικονομικές επιπτώσεις στις αγορές είχαν την ευκαιρία να λάβουν οι περισσότεροι από 100 συμμετέχοντες σε webinar (διαδικτυακό σεμινάριο) με θέμα "Πώς ο κορονοϊός επηρεάζει τις αγορές" που διοργάνωσε η εταιρεία Ebury, κορυφαία fintech στο χώρο του συναλλάγματος και των διεθνών πληρωμών, για τους πελάτες της στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επιχειρηματίες και στελέχη της αγοράς άκουσαν τις εισηγήσεις από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο Δημήτριο Τσατίρη και τον Senior Dealer της εταιρείας Παύλο Ντάβο, ενώ έκαναν ερωτήσεις σχετικά με τις εκτιμήσεις για την πορεία νομισμάτων και των οικονομιών των χωρών. 

  Το webinar πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας Zoom και είναι το πρώτο της εταιρείας, η οποία έχει καθιερώσει την πρακτική επιχειρηματικών συναντήσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Στις ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία, η τεχνολογία διασφαλίζει τη συνέχιση δραστηριοτήτων που απαιτούν παρουσία και ατομική συμμετοχή. Με τα δεδομένα να αλλάζουν διαρκώς και την αβεβαιότητα να απλώνεται, η Ebury στέκεται πάντα στο πλευρό μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, στηρίζοντας με υπεύθυνη ενημέρωση και τεκμηριωμένες αναλύσεις που πλέον θα γίνονται τακτικά ως webinar. 

  Σημειώνεται πως η Ebury με έδρα το Λονδίνο, λειτουργεί από το 2009 πάνω σε μία μοναδική, παγκοσμίου βεληνεκούς πλατφόρμα, βάση ενός επιχειρησιακού μοντέλου βασισμένου στην ανάλυση δεδομένων και προσφέρει κορυφαία εξυπηρέτηση και προϊόντα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από τον Σεπτέμβριο του 2017, η εταιρεία διαθέτει γραφείο στην Ελλάδα και πρόκειται για την πρώτη εταιρία του είδους που επέλεξε την Ελλάδα στο πλαίσιο της διεθνούς ανάπτυξής της. Με στόχο την ενδυνάμωση των πελατών που δραστηριοποιούνται διεθνώς, η Ebury καινοτομεί μέσω της τεχνολογίας, αναπτύσσοντας νέα εργαλεία για το διεθνές εμπόριο και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των εταιρειών, εστιάζοντας στην μείωση του συναλλαγματικού ρίσκου στο πεδίο των πληρωμών και των εισπράξεων. 
  Οι αναλυτές της εταιρίας αναδεικνύονται από τον Bloomberg στις πρώτες θέσεις των πιο επιτυχημένων για τις προβλέψεις τους για την ισοτιμία ζευγών νομισμάτων.
  Ebury Partners Greece,  3, H. Sabbagh S. Khouri, Marousi, 151 25 Greece,  +302111986730 | info@ebury.gr  ebury.gr
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ