Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 15-Μαρ-2020 20:21

  Σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την καταγραφή όλων των αποθεμάτων των υγειονομικών υλικών

  Σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την καταγραφή όλων των αποθεμάτων των υγειονομικών υλικών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τέθηκε σε λειτουργία το σύστημα καταγραφής αποθεμάτων υγειονομικου υλικού των επιχειρήσεων στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

  "Ανέβηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την καταγραφή όλων των αποθεμάτων των υγειονομικών υλικών. Πάμε σοβαρά, συγκροτημένα και γρήγορα. Πολεμούμε την αισχροκέρδεια" σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης.

  Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης αναφέρει σε δική του ανάρτηση:

  "Το σύστημα καταγραφής αποθεμάτων υγειονομικου υλικού των επιχειρήσεων τέθηκε σε λειτουργία. Καλούμε όσους εμπλέκονται στα στάδια που ορίζει η ΠΝΠ ΦΕΚ64/2020 να δηλώσουν άμεσα τα αποθέματά τους".

  Η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, στο πλαίσιο λήψης έκτακτων μέτρων για την προστασία του πληθυσμού από τον COVID-19, καλεί όλες τις επιχειρήσεις που παράγουν ή/και εισάγουν ή/και διακινούν ή και διανέμουν προϊόντα ατομικής προστασίας και υγιεινής και συγκεκριμένα α) χειρουργικές μάσκες β) αντισηπτικά διαλύματα και γ) αντισηπτικά μαντηλάκια, να δηλώσουν τα αποθέματά τους για τα είδη αυτά και να τα επικαιροποιούν κάθε τρεις ημέρες, για όσο διάστημα η χώρα μας τελεί σε κατάσταση έκτακτων συνθηκών.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ