Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 10-Μαρ-2020 16:00

  Μετατίθεται για τις 7-9 Σεπτεμβρίου η έκθεση - συνέδριο EMC 2020

  Μετατίθεται για τις 7-9 Σεπτεμβρίου η έκθεση - συνέδριο EMC 2020
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις σε παγκόσμια κλίμακα με τον ιό Covid-19 (Κοροναϊό) και τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που εφαρμόζονται σε πολλές χώρες, οι διοργανωτές της έκθεσης - συνεδρίου EMC 2020 Eastern Mediterranean Energy Conference & Exhibition ανακοινώνουν τη χρονική μετάθεση της εκδήλωσης.

  Συγκεκριμένα η πρώτη έκθεση - συνέδριο για τη βιομηχανία υδρογονανθράκων στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2020.

  Η απόφαση των διοργανωτών ROTA Exhibitions Greece και International Exhibition Services (IES) ελήφθη προληπτικά και με γνώμονα την υγεία και ασφάλεια των συνέδρων, των εκθετών, των επισκεπτών, καθώς και των Κύπριων πολιτών.

  Παρ’ όλο που η εκδήλωση EMC 2020 δεν αντιμετώπισε κανένα θέμα ως προς το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων (εκθέτων και συνέδρων), πάρθηκε η απόφαση μετάθεσης της εκδήλωσης, συνυπολογίζοντας στην παρούσα κατάσταση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα στελέχη και οι εταιρείες να πραγματοποιήσουν ταξίδια, γεγονός που θα επηρεάσει την συνολική ποιότητα της εκδήλωσης.

  Σημειώνεται ότι η EMC 2020 – Eastern Mediterranean Energy Conference & Exhibition, αποτελεί την τρίτη κατά σειρά εκδήλωση που επικεντρώνεται στην έρευνα, παραγωγή και διακίνηση πετρελαίου και φυσικού αερίου, μετά τις διεθνώς καθιερωμένες OMC & MOC, που πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία στην Ραβέννα της Ιταλίας και στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου αντίστοιχα για πάνω από 2 δεκαετίες.

  Η EMC 2020 – Eastern Mediterranean Energy Conference & Exhibition έρχεται ως φυσικό επακόλουθο των μεγάλων ανακαλύψεων ενεργειακών αποθεμάτων στη λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου, με τεράστια οικονομική, και στρατηγική σημασία. Η έκθεση αναμένεται να αποτελέσει την ιδανική πλατφόρμα για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών σε μια από τις πιο δυναμικές και ραγδαία αναπτυσσόμενες ενεργειακές αγορές.

  Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο με θέμα "Οι προοπτικές της περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου ως πηγή και κόμβος ενέργειας - Η ανάδειξη της Κύπρου ως μείζων ενεργειακός κόμβος στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου”, στο οποίο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των κυβερνήσεων των χωρών της Αν. Μεσογείου καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της πετρελαϊκής βιομηχανίας. Εκτός από τις συνεδριάσεις της ολομέλειας του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν πολυάριθμες τεχνικές και εταιρικές παρουσιάσεις, ενώ διοργανώνονται ακόμα B2B συναντήσεις.

  Στην οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου επικεφαλής είναι η πρόεδρος της ΕΥΚ καθηγήτρια Τούλα Ονουφρίου, ενώ μεταξύ άλλων συμμετέχουν πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι καταξιωμένων εταιρειών της πετρελαϊκής βιομηχανίας όπως Schlumberger, Halliburton, Delek Drilling, Saipem και Egas.

  Το EMC 2020 - Eastern Mediterranean EnergyConference & Exhibition τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

  Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και το πρόγραμμα του συνεδρίου EMC2020 Eastern Mediterranean Energy Conference & Exhibition μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.emc-cyprus.com/.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ