Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 24-Φεβ-2020 14:10

  Συνεργασία ΔΕΔΔΗΕ - Δήμου Μάνδρας για αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων

  Συνεργασία ΔΕΔΔΗΕ - Δήμου Μάνδρας για αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Χρήστο Στάθη και τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Κολοβέντζο είχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Μάνος, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου κ. Ηρακλής Μενεγάτος και ο Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών κ. Κωνσταντίνος Αγαθάκης.

  Στόχος της συνάντησης ήταν ο από κοινού σχεδιασμός για την πρόληψη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, με ιδιαίτερη έμφαση στις ευάλωτες περιοχές του Δήμου, που τα τελευταία χρόνια έχουν δεχθεί πολλαπλά πλήγματα κυρίως από ακραία καιρικά φαινόμενα.

  Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε μια σειρά μέτρων που έχουν ως κύριο στόχο την πρόληψη για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από έκτακτα γεγονότα. Ο άμεσος σχεδιασμός που συμφωνήθηκε, περιλαμβάνει τη συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ για την κατασκευή αντιπυρικών ζωνών, καθώς επίσης και την αναβάθμιση του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας σε συγκεκριμένα σημεία, με στόχο την ενίσχυση της ανθεκτικότητάς του σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ κ. Α. Μάνος δήλωσε σχετικά: "Ο συντονισμός, η βέλτιστη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, η υλοποίηση δράσεων προληπτικού χαρακτήρα και τα αυξημένα επίπεδα ετοιμότητας, συμβάλλουν καταλυτικά στη μείωση του κινδύνου και των επιπτώσεων από την εκδήλωση έκτακτων φαινομένων. Ο ΔΕΔΔΗΕ επιδιώκει στενή συνεργασία με όλους τους φορείς σε περιοχές της χώρας μας που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από φυσικές καταστροφές".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ