Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 12-Φεβ-2020 15:53

  Ρέθυμνο: Παράταση για την υποβολή αίτησης ρύθμισης οφειλών στον τέως ΟΕΚ

  Ρέθυμνο: Παράταση για την υποβολή αίτησης ρύθμισης οφειλών στον τέως ΟΕΚ
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Παρατάθηκε μέχρι 30-6-2020 η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης για τη ρύθμιση των οφειλών στον τέως ΟΕΚ σύμφωνα με την υπ' αρ. 57457/4983/2020 απόφαση του υπουργού Εργασίας, όπως ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

  Η συγκεκριμένη παράταση αφορά όσους έχουν πάρει δάνειο από ίδια κεφάλαια του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (τ. ΟΕΚ) ή έχουν αποκτήσει εργατική κατοικία από τον τ. ΟΕΚ και δεν έχουν υποβάλει αίτηση ρύθμισης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΚΡ, Γιώργο Λιολάκη, στην ίδια απόφαση προβλέπεται ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ρύθμισης και όσοι δανειολήπτες έχουν καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 4 του Ν. 3869/2010 ("Νόμος Κατσέλη").

  Στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, θα συνεχιστεί μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2020 που λήγει η νέα προθεσμία, η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για την υπαγωγή των δανειοληπτών στις ευνοϊκές ρυθμίσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν τον επαναπροσδιορισμό της οφειλής τους και τον τρόπο αποπληρωμής της.

  Για τη αίτηση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους, το πρόσφατο ενημερωτικό έγγραφο για το υπόλοιπο της οφειλής τους και τους κωδικούς TAXIS (εφορίας) του δανειολήπτη. Για περισσότερες πληροφορίες επίσης μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Εργατικού Κέντρου: 2831022332 και 2831053332

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων