Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 11-Φεβ-2020 15:04

  ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ: Έως 28/2 οι Τριμηνιαίες Δηλώσεις Παραδόσεων Γάλακτος

  ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ: Έως 28/2 οι Τριμηνιαίες Δηλώσεις Παραδόσεων Γάλακτος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έως τέλος Φεβρουαρίου έλαβε παράταση η υποβολή των Τριμηνιαίων Δηλώσεων Παραδόσεων Γάλακτος για το τελευταίο τρίμηνο του 2019 (Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος), στην εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου και υπενθυμίζει πως οι παραγωγοί θα πρέπει να εισέρχονται στην εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης του TaxisNet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

  Υπογραμμίζεται πως η μη έγκαιρη υποβολή της Τριμηνιαίας Δήλωσης Παραδόσεων γάλακτος από τους παραγωγούς, επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ συν το 2,5% της αξίας των ετήσιων παραδόσεων γάλακτος. Επίσης, σε περίπτωση μη ακριβούς Τριμηνιαία Δήλωση Παραδόσεων γάλακτος από τους παραγωγούς, επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ συν το 2,5% της αξίας των ετήσιων παραδόσεων γάλακτος, ενώ εάν το διάστημα αυτό ανέρθει στους έξι μήνες, τότε το πρόστιμο αγγίζει τα 1.500 ευρώ συν το 2,5% της αξίας των ετήσιων παραδόσεων γάλακτος.

  Σημειώνεται τέλος ότι η διόρθωση της Τριμηνιαίας Δήλωσης Παραδόσεων Γάλακτος μετά την προβλεπόμενη καταληκτική προθεσμία υποβολής της, επιβάλλεται το 20% του αντίστοιχου προστίμου που προβλέπεται στην περίπτωση μη ακριβούς Τριμηνιαίας Δήλωσης Παραδόσεων.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ