Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 11-Φεβ-2020 13:01

  AHK Akademie: Μια νέα εκπαιδευτική υπηρεσία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

  AHK Akademie: Μια νέα εκπαιδευτική υπηρεσία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μια νέα υπηρεσία, την AHK Akademie, με στόχο τη συνεχή εξέλιξη των σύγχρονων στελεχών μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων, καθιερώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Τα σεμινάρια αφορούν βασικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας και επικεντρώνονται στην απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων, αλλά και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων (softskills) για στελέχη επιχειρήσεων. 

  Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με καταξιωμένες Εταιρίες – Μέλη του χώρου, οι οποίες επικεντρώνονται στην Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, Προϊόντων και Εγκαταστάσεων καθώς και στην Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων.

  Τα πρώτα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο Φεβρουαρίου-Απριλίου σε συνεργασία με την εταιρεία πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης και διεργασιών DQSHellas, θα εστιάσουν σε τρεις βασικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας: Τρόφιμα, Logistics, Φαρμακευτική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, θα καλυφθούν οι παρακάτω ενότητες:

  - Πρότυπα Φυσικής Ασφάλειας για την Εφοδιαστική Αλυσίδα-TAPA FamiliarizationTraining (24.02.2020)

  - Ορθή Πρακτική Διανομής Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση-GoodDistributionPractices (30.03.2020)

  - HACCP and Legal Requirements (6.04.2020)

  - Κανόνες Καλής Παραγωγής Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση-Good Manufacturing Practices (13.04.2020)

  Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται στο Εκπαιδευτικό Κέντρο DUAL HELLAS, Ελληνογερμανικός Σύλλογος Φιλαδέλφεια (Μονεμβασίας &Κριεζή 62 – 64, 151 25 Μαρούσι). 

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ