Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 10-Φεβ-2020 18:14

  Συνεχίζεται η διά ζώσης καταγραφή της κατάστασης του δικτύου των ΚΕΠ

  Συνεχίζεται η διά ζώσης καταγραφή της κατάστασης του δικτύου των ΚΕΠ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων στο δίκτυο των ΚΕΠ της χώρας, με στόχο τη διά ζώσης καταγραφή των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και τη χάραξη του οδικού χάρτη αναβάθμισης του θεσμού και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

  Επιπλέον, ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, με τους οποίους και συζήτησε τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις της κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό του θεσμού. Τέλος, ο Υφυπουργός συνομίλησε με τους υπαλλήλους και τα στελέχη των ΚΕΠ και διαπιστώθηκε πλήρης σύμπλευση με τις προτάσεις του Υπουργείου.

  Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς δήλωσε: "Συνεχίζουμε τις επισκέψεις στα ΚΕΠ ανά την Ελλάδα και τη δια ζώσης καταγραφή των προβλημάτων τους. Επισκέφθηκα, σήμερα, ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης και Πυλαίας-Χορτιάτη και συναντήθηκα με τους Δημάρχους Κωνσταντίνο Ζέρβα και Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Είμαι ευτυχής που και οι δύο Δήμαρχοι είναι αρωγοί στην προσπάθεια αναβάθμισης των ΚΕΠ και υποστηρίζουν εν γένει κάθε δράση ψηφιακού εκσυγχρονισμού της χώρας".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ