Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 23-Ιαν-2020 13:04

  Με μήνυση και αγωγή απαντά ο Δ. Παπαγγελόπουλος στην κατάθεση Ράικου

  Με μήνυση και αγωγή απαντά ο Δ. Παπαγγελόπουλος στην κατάθεση Ράικου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Παναγιώτη Στάθη

  Με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία και αγωγή αποζημίωσης, προτίθεται να απαντήσει στην εισαγγελέα Ελένη Ράικου, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, για την κατάθεσή της στην Προανακριτική Επιτροπή. Οι δικηγόροι Δημήτρης Τσοβόλας και Λύδια Τσοβόλα ως συνήγοροι υπεράσπισής του, με αφορμή τις απαράδεκτες και παράνομες διαρροές αποσπασμάτων από την κατάθεση της μάρτυρα Ράικου Ελένης, δήλωσαν τα ακόλουθα:

  "Μόλις λάβουμε την κατάθεση της κας Ράικου από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή της προκαταρκτικής εξέτασης κατά του Δημ. Παπαγγελόπουλου και σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι διαρροές, θα καταθέσουμε αγωγή αποζημίωσης και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία κατά της κυρίας Ελένης Ράικου και κατά παντός άλλου συμμέτοχου για τις εν γνώσει της ψευδείς καταθέσεις της.

  Οι αναφορές της αυτές, όπως τουλάχιστον έχουν διαρρεύσει, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με προηγούμενες αναφορές της και αυτό προκύπτει από έγγραφα και από τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα.

  Πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι οι επιλεκτικές διαρροές καταθέσεων μαρτύρων, πέραν του ότι είναι απαράδεκτες και παράνομες, επιβεβαιώνουν την αρχική μας θέση ότι είναι σαφώς πολιτική η δίωξη του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ