Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Ιαν-2020 16:50

  Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας έστειλε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

  Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας έστειλε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας, προκειμένου να στηριχθεί ο λαός της Αλβανίας μετά τον φονικό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου, έστειλε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

  Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, σήμερα, το επιμελητήριο, στάλθηκαν από την Αθήνα, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, δύο μεγάλα φορτηγά, γεμάτα με τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής καθαριότητας αλλά και ιματισμού (κυρίως κουβέρτες) και με προορισμό την Αρχιεπισκοπή στη γειτονική χώρα.

  Όπως σημειώνεται, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιου, για παροχή βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της γειτονικής μας χώρας.

  Τη διαδικασία συγκέντρωσης και αποστολής της ανθρωπιστικής βοήθειας συντόνισαν ο τρίτος αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Ηλίας Μάνδρος και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Χρήστος Κοντούρης.

  Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε ανοικτή επιστολή του προς τον κ. Αναστάσιο, επισημαίνει ότι το Ε.Ε.Α. θα συνεχίσει την κοινωνική του προσφορά κάθε φορά που παρίσταται ανάγκη, ενώ εξάρει το έργο της Αρχιεπισκοπής Αλβανίας.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ