Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Ιαν-2020 12:00

  Δυτική Μακεδονία: Πού είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικών ελαστικών

  Δυτική Μακεδονία: Πού είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικών ελαστικών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για τα τμήματα του οδικού δικτύου στη Δυτική Μακεδονία, στα οποία η κυκλοφορία διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων, ενημερώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

  Σύμφωνα με τα στοιχεία των κατά τόπους αστυνομικών διευθύνσεων, απαραίτητες είναι οι αλυσίδες ή η χρήση ελαστικών ειδικού τύπου στον νομό Καστοριάς, από το 18ο έως το 28ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 30ο έως το 38ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης) και σε τμήματα ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου.

  Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα (Α-29) της Εγνατίας Οδού, Σιάτιστας - Κρυσταλλοπηγής, καθώς και σε όλο το εθνικό και υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά. Στη Φλώρινα η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση ελαστικών ειδικού τύπου ή αντιολισθητικών αλυσίδων από το 12ο έως 28ο χλμ. της Εθνικής Οδού Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βίγλας) και από το 18ο έως 30ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).

  Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27), Νίκης-Φλώρινας, καθώς και στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

  Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο των Γρεβενών και της Κοζάνης, όπως και στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κοζάνης - Πτολεμαΐδας.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ