Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 30-Δεκ-2019 14:30

  Γ. Πατούλης: "Δίνουμε έμφαση στην ενίσχυση του επιχειρείν

  Γ. Πατούλης: "Δίνουμε έμφαση στην ενίσχυση του επιχειρείν
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η δρομολόγηση συνεργασίας με στόχο την εκπόνηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας, αλλά και τη μαθησιακή στήριξη πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) Κ. Δέρβο.

  Επίσης συζητήθηκαν και οι τρόποι συνεργασίας για την αξιοποίηση και αναβάθμιση της δομής φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στο Πάρκο Τρίτση.

  Ειδικότερα, εξετάστηκε η από κοινού εκπόνηση προγράμματος επιμόρφωσης αναλφάβητων Ρομά, για την καλύτερη ενσωμάτωσή τους στον κοινωνικό ιστό και την αγορά εργασίας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε συνέργειες για την ενθάρρυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την ενδυνάμωση της καινοτομίας.

  Ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι "ως τοπική αυτοδιοίκηση στηρίζουμε έμπρακτα τη νεολαία της. Βούλησή μας είναι να ενεργοποιήσουμε τους νέους μας και να τους προσφέρουμε σύγχρονα εργαλεία επιμόρφωσης, δημιουργώντας ένα ρεύμα βιώσιμης ανάπτυξης-ελπίδα για το μέλλον της νεολαίας και της πατρίδας μας".

  Στο πλαίσιο αυτό, πρόσθεσε, μέσω μιας γόνιμης συνεργασίας με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ "θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία και θα αναδείξουμε κάθε βιώσιμη επιχειρηματική ιδέα".

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ