Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 17-Δεκ-2019 12:53

  "Ενότητα": Στο Μετρό χάθηκε το μέτρο - Εξευτελίζουν το δικαίωμα της απεργίας

  "Ενότητα": Στο Μετρό χάθηκε το μέτρο - Εξευτελίζουν το δικαίωμα της απεργίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για κατήφορο του συνδικαλιστικού κινήματος και ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή της, η συνδικαλιστική παράταξη "Ενότητα - Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής", η οποία ασκεί κριτική και στους συνδικαλιστές στον ΟΤΕ για την προκήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων.

  Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ανεξάρτητη συνδικαλιστική παράταξη, "ο κατήφορος του συνδικαλιστικού κινήματος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
  Με μια ξαφνική απεργία τα συνδικάτα του ΜΕΤRO αποφάσισαν να ταλαιπωρήσουν χιλιάδες πολίτες!

  Γιατί; Γιατί 20 εργαζόμενοι αρνήθηκαν να καλύψουν θέσεις εκδοτών για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που αποτελούν τη βασική πηγή εσόδων τους.
  Αρωγός στην προσπάθεια τους βρέθηκε για μια ακόμη φορά η "άσχημη κοιμωμένη" διορισμένη από το δικαστήριο ΓΣΕΕ που ξύπνησε μετά από πέντε χρόνια ύπνου επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

  Ο κατήφορος του συνδικαλιστικού κινήματος δεν έχει πάτο!

  Ανάλογες σκηνές τρέλας εκτυλίσσονται και σε άλλους εργασιακούς χώρους, όπως στον ΟΤΕ που ξεκινούν απεργίες 19 ημερών για να κατοχυρωθούν τα συμφέροντα 4 φυλάκων που η Διοίκηση προσφέρει 112 μισθούς και εργασία σε ιδιώτη!! 

  Η παράταξη μας "ΕΝΟΤΗΤΑ δύναμη ευθύνης και προοπτικής’’ αναλαμβάνει το συνδικαλιστικό κόστος για την εξυγίανση του συνδικαλιστικού κινήματος και τη δημιουργία ενός σύγχρονου, υπεύθυνου και δυναμικού τρόπου αντιμετώπισης των θεμάτων των εργαζομένων.

  Το φαινόμενο δραστηριοποίησης 9 σωματείων στο Metro των 2.400 εργαζομένων τα λέει όλα!", καταλήγει.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ