Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 06-Δεκ-2019 17:11

  Συμμετοχή του Γ. Ζαριφόπουλου στο 1ο Workshop του κύκλου εργαστηρίων DigiGov Sessions

  Συμμετοχή του Γ. Ζαριφόπουλου στο 1ο Workshop του κύκλου εργαστηρίων DigiGov Sessions
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για τις ψηφιακές υπηρεσίες του κράτους προς τον πολίτη μίλησε ο υφυπουργός αρμόδιος για την Ψηφιακή Στρατηγική και την Προσέλκυση Επενδύσεων Γρηγόρης Ζαριφόπουλος.

  Δίνοντας το "παρών" στο 1ο Workshop του κύκλου εργαστηρίων DigiGov Sessions με θέμα "Σχεδιασμός Ψηφιακών Υπηρεσιών του Δημόσιου Τομέα" (Service Design), που συνδιοργάνωσε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με το GRNET, ο κ. Ζαριφόπουλος τόνισε την σημασία των συνεργατικών σχημάτων και τη συνεισφορά των πολιτών στην υλοποίηση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

  "Ένας από τους βασικούς στόχους του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της χώρας είναι η απλοποίηση και αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχει ο Δημόσιος τομέας βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την καθημερινή εξυπηρέτηση του πολίτη", τόνισε ο κ. Ζαριφόπουλος.

  Πρόσωπα με γνώσεις σε σχεδιασμό, διοίκηση, εφαρμογή πολιτικών, παροχή δημοσίων υπηρεσιών κ.α. συμμετείχαν σε 11 θεματικά τραπέζια ανταλλάσσοντας εμπειρίες πολιτών και επιχειρήσεων από τον Δημόσιο Τομέα και προτείνοντας λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν κατά την συναλλαγή τους με το κράτος.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων