Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 26-Νοε-2019 11:06

  1ο Greek Panorama Roadshow στην Αυστραλία με στόχο την αύξηση των τουριστικών ροών στην Ελλάδα

  1ο Greek Panorama Roadshow στην Αυστραλία με στόχο την αύξηση των τουριστικών ροών στην Ελλάδα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην τουριστική αγορά της Αυστραλίας στοχεύει η εταιρία North Events διοργανώνοντας το 1ο Greek Panorama Roadshow στις πόλεις του Σίδνεϊ και της Μελβούρνης στις 25 Φεβρουαρίου με 1 Μαρτίου 2020. H εν λόγω επιχειρηματική πρωτοβουλία περιλαμβάνει επιχειρηματικές συναντήσεις με την Hello World Travel - το μεγαλύτερο δίκτυο ανεξάρτητων πρακτορείων ταξιδίων και εταιρειών διαχείρισης ταξιδίων της Αυστραλίας και στόχος είναι η αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Αυστραλία στην Ελλάδα.

  Επιπλέον στις 29 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου 2020 η ελληνική αποστολή της Greek Panorama θα συμμετέχει ως κεντρικός εκθέτης στο 33ο μεγάλο ελληνικό φεστιβάλ, Lonsdale Street Greek Festival στην Μελβούρνη, όπου αναμένονται περισσότεροι από 150.000 επισκέπτες και 800.000 χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα.

  Η North Events σε στρατηγική συνεργασία με το Greek Center for Contemporary Culture και την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας και με την πολύτιμη υποστήριξη του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Αυστραλίας κ. Βασίλη Παπαστεργιάδη, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, δίνουν την δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τουριστικούς προορισμούς να συμμετέχουν και να προβάλλουν δυναμικά την Ελλάδα, σε μία εξαιρετικά σημαντική αγορά για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας.

  Την περίοδο 2016-2018 ο εισερχόμενος τουρισμός από την Αυστραλία κατέγραψε αύξηση κατά 90,6% και από 169 χιλιάδες αφίξεις που ήταν το 2016 ανήλθε σε 322 χιλιάδες αφίξεις Αυστραλών στην Ελλάδα το 2018.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ