Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 20-Νοε-2019 14:37

  Η κατάθεση του Κ. Φρουζή θα μελετηθεί από τον Άρειο Πάγο

  Η κατάθεση του Κ. Φρουζή θα μελετηθεί από τον Άρειο Πάγο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στα χέρια των εισαγγελέων που διενεργούν έρευνα για τις καταγγελίες περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis θα φτάσει άμεσα, η κατάθεση του πρώην ισχυρού άνδρα της Novαrtis  Κωνσταντίνου Φρουζή στην προανακριτική επιτροπή.

  Οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου θέλουν να την μελετήσουν  καθώς φέρεται να έκανε λόγο για ''πιέσεις'' κομμάτι που άπτεται της έρευνας της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. Την ίδια πρακτική θα ακολουθήσουν και για και όποια άλλη κατάθεση ή έγγραφο προκύψει στο μέλλον και άπτεται και της έρευνας για τους δικονομικούς χειρισμούς που διενεργούν οι δύο αντεισαγγελείς του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

  Τι ζήτησαν επισήμως 

  Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής, ο οποίος μαζί με τον συνάδελφό του Λάμπρο Σοφουλάκη διενεργεί την ποινική προκαταρκτική εξέταση για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Νovartis, ζήτησε με έγγραφό του την  κατάθεση που έδωσε πρόσφατα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ο Κωνσταντίνος Φρουζής. 

  Ο αντεισαγγελέας Ζαχαρής θα μελετήσει το περιεχόμενο της κατάθεσης Φρουζή και αν το κρίνει αναγκαίο τις επόμενες μέρες θα τον καλέσει να εξεταστεί και στην έρευνα για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

  Παναγιώτης Στάθης
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ