Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 11-Νοε-2019 18:59

  Υπάλληλοι ΥΠΠΟ: Όχι σε "λύση" του Ταμείου Αλληλοβοηθείας έως ότου ολοκληρωθούν οι ποινικές εκκρεμότητες

  Υπάλληλοι ΥΠΠΟ: Όχι σε "λύση" του Ταμείου Αλληλοβοηθείας έως ότου ολοκληρωθούν οι ποινικές εκκρεμότητες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Να μην μπει σε "εκκαθάριση" ή "λύση" το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων του ΥΠΠΟ "μέχρι να ολοκληρωθούν οι ποινικές εκκρεμότητες, ώστε να είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης όλα τα σχετικά δεδομένα", ζητά με ανακοίνωση του ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων.

  Οι υπάλληλοι ζητούν να αποσυρθεί ή να μην ψηφιστεί το άρθρο 19 με τίτλο "Θέση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων ΥΠΠΟΑ σε εκκαθάριση", το οποίο περιλαμβάνεται στο αθλητικό νομοσχέδιο που συζητιέται αυτές τις μέρες στην Βουλή και "να παραμείνει το ΔΣ ως είχε". Επίσης προτείνουν να περιοριστεί η χρηματοδότηση του ΤΑΥΠ ΥΠΠΟ "στην απαραίτητη για τη λειτουργία ως την ολοκλήρωση των ποινικών υποθέσεων". "Γιατί χρειάζεται μισό εκατομμύριο κατ' έτος ένας φορέας που, σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, μπαίνει σε καθεστώς "εκκαθάρισης" μέχρι τη λύση του;" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

  Τέλος, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, "ο παιδικός σταθμός, οι κατασκηνώσεις, το επίδομα παιδικού για όλους τους εργαζόμενους του ΥΠΠΟΑ και των εποπτευόμενων φορέων, μόνιμους, ΙΔΑΧ και ΙΔΟΧ, να περάσουν στο ΥΠΠΟΑ, με αντίστοιχη πρόβλεψη δέσμευσης όλων των αναγκαίων κονδυλίων στον προϋπολογισμό του 2020".

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ