Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 11-Νοε-2019 18:29

  Θέρμη υποδοχή Μητσοτάκη - Σι Τζινπίνγκ στην Cosco

  Θέρμη υποδοχή Μητσοτάκη - Σι Τζινπίνγκ στην Cosco
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Δημήτρη Γκάτσιου

  Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον πρόεδρό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, οι εργαζόμενοι της Cosco στον Πειραιά.

  Οι κύριοι Μητσοτάκης και Σι Τζινπίνγκ παρακολούθησαν τις ομιλίες που απηύθυναν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης και ο προέδρος της Cosco, Xu Lirong, στις οποίες τόνισαν την επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών και τον στόχο για την περαιτέρω αναβάθμιση του λιμανιού του Πειραιά.

  Στη συνέχεια, οι δύο ηγέτες συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους βγήκαν στο μπαλκόνι των γραφείων με θέα στις εγκαταστάσεις και τα ελλιμενισμένα πλοία. Ο επικεφαλής της Cosco τους παρουσίασε μεταξύ άλλων τα δύο τρένα που βρίσκονταν πάνω στη σιδηροτροχιά με δεκάδες εμπορευματοκιβώτια, στο ξεκίνημα της ταχείας γραμμής που ενώνει τη θάλασσα με την ξηρά, την Κίνα με την Ευρώπη.  

  Παράλληλα, οι κύριοι Μητσοτάκης και Σι Τζινπίνγκ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τέσσερις Έλληνες εργαζόμενους (του ΣΕΠ και του ΟΛΠ) για το αντικείμενο της δουλειάς τους.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ