Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 29-Οκτ-2019 21:09

  Αυξημένη προσέλευση στο Κτηματολόγιο τις τελευταίες ημέρες

  Αυξημένη προσέλευση στο Κτηματολόγιο τις τελευταίες ημέρες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τις τελευταίες ημέρες και ιδίως σήμερα, 29 Οκτωβρίου 2019, παρατηρήθηκε αυξημένη προσέλευση ιδιοκτητών, στα Γραφεία Κτηματογράφησης σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στις περιφερειακές ενότητες που λήγει η προθεσμία δηλώσεων στο τέλος του μήνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Ελληνικό Κτηματολόγιο.

  Σε ορισμένες δε περιοχές όπως η Ηλεία, το Ηράκλειο Κρήτης, αλλά και το Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στο Γαλάτσι, υπήρξε ταλαιπωρία λόγω της αναμονής.

  Συνιστούμε στους πολίτες, δίπλα στους οποίους στεκόμαστε πάντα με σεβασμό και κατανόηση, τις δύο τελευταίες ημέρες συλλογής δηλώσεων, να αποφύγουν την ταλαιπωρία και την αναμονή:

  1) Λαμβάνοντας από τα κατά τόπους γραφεία κτηματογράφησης "βεβαίωση εμπρόθεσμης προσέλευσης", προκειμένου να ολοκληρώσουν την υποβολή της δήλωσης τους σε μεταγενέστερο χρόνο με ραντεβού. Η διαδικασία αυτή δεν παρουσιάζει καθυστερήσεις ούτε αναμονή για τους πολίτες.

  2) Υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους στο www.ktimatologio.gr

  Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία κτηματογράφησης συνεχίζεται, χωρίς την ενεργοποίηση, μέχρι σήμερα, των προβλεπόμενων προστίμων για όσους προσέλθουν εγκαίρως.

  Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 210 6505600 ή στον τετραψήφιο 1015.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ