Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Οκτ-2019 15:53

  Αλλαγές στην τουριστική στρατηγική της Ελλάδας για το 2020 λόγω Thomas Cook

  Αλλαγές στην τουριστική στρατηγική της Ελλάδας για το 2020 λόγω Thomas Cook
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "To υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ αλλάζει την τουριστική στρατηγική της χώρας για το 2020, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων που προέκυψαν από την πτώχευση της Thomas Cook. Και η εκστρατεία αυτή θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από οποιοδήποτε άλλο έτος".

  Αυτό τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, μιλώντας στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Συγγραφέων Τουρισμού (F.I.J.E.T.), που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, από τις 21 ως τις 25 Οκτωβρίου, όπου κι εορτάστηκαν τα 65 της χρόνια. Στο συνέδριο συμμετείχαν δημοσιογράφοι τουρισμού από όλο τον κόσμο με βασικό ομιλητή τον γενικό γραμματέα του Ε.Ο.Τ.

  Ο κ. Φραγκάκης περιέγραψε "τους τρεις κύριους στόχους της νέας τουριστικής πολιτικής για τα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια" ως ακολούθως:

  - Διατήρηση του αριθμού των επισκεπτών στη χώρα μας στο επίπεδο που είναι σήμερα.

  - Αύξηση του μεριδίου της Ελλάδας στη διεθνή τουριστική αγορά μέσω συντονισμένου και καλά οργανωμένου σχεδίου.

  - Ενίσχυση της βιωσιμότητα του ελληνικού τουρισμού με σταθερά βήματα και προσήλωση στο μεγάλο στοίχημα της αειφόρου ανάπτυξης.

  Ο γ.γ. ΕΟΤ μίλησε, τέλος, με θερμά λόγια για την προσφορά της F.I.J.E.T., αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην παγκόσμια τουριστική δημοσιογραφία και κατ' επέκταση, στον παγκόσμιο τουρισμό.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ