Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Οκτ-2019 18:12

  Ενημερωτική συνάντηση για τα Film Offices στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

  Ενημερωτική συνάντηση για τα Film Offices στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) διοργανώνει την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου ενημερωτική συνάντηση εκπροσώπων των 13 Περιφερειών της χώρας και των δήμων Αθηναίων και Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την λειτουργία των Film Offices.

  Στη συνάντηση, που θα ανοίξει με χαιρετισμό του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα από την υλοποίηση  του "Εθνικού Δικτύου Τοπικών Γραφείων Διευκόλυνσης Οπτικοακουστικών Παραγωγών σε Περιφέρειες και Δήμους (Film Offices)", όπως είναι ο πλήρης τίτλος του έργου. Πιο συγκεκριμένα: οι προτεραιότητες αυτού, τα αποτελέσματα των μελετών, οι επιλογές των βέλτιστων πρακτικών, η επικοινωνιακή ταυτότητα του δικτύου των Film Offices, η πρόταση για το μοντέλο οργάνωσης και λειτουργίας του κάθε Film Office και η χρηματοδότηση του ΕΚΟΜΕ στην υλοποίησή του.

  Η συνάντηση θα διεξαχθεί στις 10.00, στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Αλεξάνδρου Πάντου και Φραγκούδη 11, Καλλιθέα).

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ