Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Οκτ-2019 19:09

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα το 2ο ΑTHEX  Small Cap Conference

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα το 2ο ΑTHEX  Small Cap Conference
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία, το 2ο ΑTHEX  Small Cap Conference που διοργάνωσε ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών.

  Το συνέδριο εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου για την ενίσχυση της προβολής των εισηγμένων εταιρειών στην επενδυτική κοινότητα, την αύξηση της κάλυψής τους από τους χρηματιστηριακούς αναλυτές αλλά και την βελτίωση της ρευστότητας των μετοχών τους.

  Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι 16 εισηγμένων εταιρειών είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε Έλληνες και ξένους διαχειριστές κεφαλαίων και αναλυτές το προφίλ αλλά και τα επενδυτικά σχέδια των επιχειρήσεών τους. 

  Οι εταιρείες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

  1. ALPHA TRUST
  2. BRIQ PROPERTIES R.E.I.C.
  3. CNL CAPITAL
  4. DROMEAS
  5. ENTERSOFT
  6. EPSILON NET
  7. FOODLINK
  8. INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL R.E.I.C.
  9. LOULIS MILLS
  10. MLS
  11. PAPOUTSANIS
  12. PERFORMANCE TECHNOLOGIES
  13. PETROS PETROPOULOS
  14. PROFILE SOFTWARE
  15. REVOIL
  16. TRASTOR

  Το ενδιαφέρον που καταγράφηκε εφέτος ήταν αυξημένο, στοιχείο που αποτυπώνεται από τον αριθμό των κατ’ ιδίαν και ομαδικών συναντήσεων (οne-to-one and group meetings), οι οποίες ξεπέρασαν τις 500.

  Από τους 41 επαγγελματίες της αγοράς που έδωσαν το παρών, 23 εταιρείες ήταν εγχώριοι και αλλοδαποί διαχειριστές κεφαλαίων και 18 ήταν χρηματιστηριακές εταιρείες. Συνολικά 180 σύνεδροι παρακολούθησαν την εκδήλωση. 

  Στο τέλος του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε δεξίωση για όλους τους συνέδρους με την ευγενική χορηγία της εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ