Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 05-Οκτ-2019 12:47

  Καράογλου: Θέλουμε το brand name "Μακεδονία" να βρεθεί σε όλο τον κόσμο

  Καράογλου: Θέλουμε το brand name "Μακεδονία" να βρεθεί σε όλο τον κόσμο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ενίσχυση της εξωστρέφειας των βορειοελλαδικών επιχειρήσεων και η προβολή και προώθηση των "ποιοτικών, παραδοσιακών προϊόντων "που παράγονται στη Μακεδονία και τη Θράκη" είναι "κεντρικός σκοπός μας", δηλώνει ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος σήμερα μεταβαίνει στην Κολωνία της Γερμανίας για να επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων "Anuga Food Fair 2019".

  "Κεντρικός σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια των βορειοελλαδικών επιχειρήσεων μέσα από την υπογραφή εμπορικών συμφωνιών, που θα τους επιτρέψουν να χτίσουν στέρεες γέφυρες συνεργασίας με το εξωτερικό, διεκδικώντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά" τόνισε ο Θόδωρος Καράογλου και πρόσθεσε:

  "Θέλουμε το brand name "Μακεδονία" και τα ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας να βρεθούν στα ράφια των εμπορικών καταστημάτων όλου του κόσμου, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο την αύξηση της παραγωγής, αλλά και την τόνωση του πρωτογενούς τομέα".

  Ο κ. Καράογλου, μαζί με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Β. Ελλάδας (ΣΕΒΕ), Γιώργο Κωνσταντόπουλο, θα περιηγηθεί στην έκθεση και θα βρεθεί δίπλα στους Έλληνες εκθέτες, στηρίζοντας την προσπάθεια των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας να προωθήσουν τα ποιοτικά, παραδοσιακά προϊόντα που παράγονται στη Μακεδονία και τη Θράκη και να υπογράψουν εμπορικές συνεργασίες με επιχειρήσεις-ηγέτες του κλάδου.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ