Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 02-Οκτ-2019 19:53

  Βελτιώνεται η κατάσταση του Πέτρου Τατσόπουλου

  Βελτιώνεται η κατάσταση του Πέτρου Τατσόπουλου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα εχθές στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτή.
   
  Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Π. Τατσόπουλος, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, είναι αιμοδυναμικά σταθερός και έχει βγει από τη μηχανική αναπνοή.

  Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρθηκε εχθές στις 12.00, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και υποβλήθηκε σε χειρουργική αποκατάσταση.

  Το σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν: "Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως χθες για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι: Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει βγεί από την μηχανική αναπνοή και βαίνει βελτιούμενος. Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση”.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ