Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 23-Σεπ-2019 13:14

  "Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II": Εξαντλήθηκαν σε μιάμιση ώρα οι πόροι για την περιφέρεια Αττικής

  "Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II": Εξαντλήθηκαν σε μιάμιση ώρα οι πόροι για την περιφέρεια Αττικής
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ” για την Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του υπουργείου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε σήμερα στις 10.00 και οι διαθέσιμοι πόροι εξαντλήθηκαν έως τις 11:35.

  Συνολικά υποβλήθηκαν 5.345 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 55,7 εκατ. ευρώ. Συνολικά για την εν λόγω Περιφέρεια καταχωρήθηκαν 10.168 αιτήσεις.

  Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον Β’ Κύκλο του "Εξοικονόμηση κατ’ οίκον" θα συνεχιστεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου για τις Περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

  Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων στην κάθε Περιφέρεια/ομάδα Περιφερειών θα ξεκινά στις 10.00 το πρωί της οριζόμενης ημερομηνίας.

  Το ΥΠΕΝ υπενθυμίζει ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να εξασφαλιστούν πρόσθετοι πόροι ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δικαιούχοι και στο πλαίσιο αυτό θα εξαντλήσει –σε συνεργασία με το συναρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης- τις δυνατότητες συγχρηματοδότησης από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ