Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 17-Σεπ-2019 17:48

  Συνάντηση Κ. Τσιάρα με αντιπροσωπεία του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Κίνας

  Συνάντηση Κ. Τσιάρα με αντιπροσωπεία του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Κίνας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του υπουργού και υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και Δημήτρη Κράνη, αντίστοιχα με δεκαπενταμελή αντιπροσωπεία του Ανωτάτου Λαϊκού Δικαστηρίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, υπό τον πρόεδρό της Zhou Qiang, ήταν η εμβάθυνση της συνεργασίας των δυο χωρών στον τομέα της Δικαιοσύνης.
   
  Κατά την συνάντηση αυτή ο Κώστας Τσιάρας αναφέρθηκε εκτενώς "στον κρίσιμο ρόλο της Δικαιοσύνης, που αποτελεί βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας, όχι μόνο στην εξέλιξη μιας κοινωνίας αλλά και στην ανάπτυξη της οικονομίας".
   
  Από την πλευρά του ο Zhou Qiang τόνισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ότι "η εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας θα συμβάλει στις οικονομικές και εμπορικές σχέσεις αλλά και στις πολιτιστικές επαφές των δυο χωρών".
   
  Παρόντες στη συνάντηση ήταν, μεταξύ των άλλων, από την πλευρά του υπουργείου Δικαιοσύνης ο γενικός γραμματέας Πάνος Αλεξανδρής και από την πλευρά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, η πρέσβης στην Ελλάδα Zhang Qiyue.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ