Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 11-Σεπ-2019 13:47

  Ν. Βούτσης για Ρ. Δούρου: Πρωτοφανής και απαράδεκτη η στοχοποίησή της για το Μάτι

  Ν. Βούτσης για Ρ. Δούρου: Πρωτοφανής και απαράδεκτη η στοχοποίησή της για το Μάτι
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Ομπρέλα" υπεράσπισης της Ρένας Δούρου στην ‘βάρδια’ της οποίας συνέβη η τραγωδία στο Μάτι πέρυσι το καλοκαίρι άνοιξε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και κορυφαίο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Βούτσης μιλώντας στην Ολομέλεια. Ο ίδιος άφησε αιχμές για τις διαδικασίες που ακολουθεί η κυβέρνηση ως προς την αποκατάσταση στην περιοχή.

  "Στο επτάμηνο που πέρασε ακούσαμε διάφορες αιτιάσεις για την απερχόμενη Περιφερειάρχη την κ. Δούρου που δεν είχαμε ζήσει ποτέ" είπε ο κ. Βούτσης. "Ζήσαμε μια επικοινωνιακού τύπου διαχείριση,  με πρωτοφανή κι απαράδεκτη στοχοποίηση προσώπων στο πεδίο του ‘πως κοιμάται κάποιος που έχει 100 νεκρούς εδώ, 40 νεκρούς εκεί’ και άλλα τέτοια.  Τώρα έχουν κατέβει οι τόνοι γιατί απέδωσε αυτή η άθλια επικοινωνιακή και πολιτική εκμετάλλευση διαχείριση από διάφορα κέντρα και μιντιακά συστήματα. Σήμερα μιλάμε με ευθύνη και συναίνεση για να βρούμε λύσεις. Άρα πρέπει τα διδάγματα να μην τα παίρνουμε μόνο από τις καταστροφές αλλά και η πολιτική τάξη της χώρας πρέπει να διδάσκεται από αυτά και να μην πηγαίνουμε σε προσωπικές στοχοποιήσεις τέτοιου επιπέδου".

  Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής άσκησε κριτική στην απόφαση της κυβέρνησης να συστήσει την Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρία "Μάτι Ξανά" λέγοντας , "Εμείς κριθήκαμε,  εσείς θα κριθείτε. θα κριθεί κατά πόσο οι φορείς και η εκτελεστική εξουσία διαχειρίζονται με τον σωστό τρόπο τα χρήματα. Κατά την γνώμη μας δεν χρειάζεται μια εταιρία να μπει στο master plan διαχείρισης αυτών των κονδυλίων. Θα έχετε την αλληλεγγύη αλλά όχι την συνευθύνη μας. Υπάρχουν ερωτηματικά" τόνισε, αναφερόμενος στις χορηγίες και δωρεές για το Μάτι.

  Ο πρώην ΠτΒ άφησε τέλος αιχμές για δωρεές ιδιωτών που ενώ ανακοινώθηκαν φέρεται να μην κατατέθηκαν ακόμη.

  Μ. Ντ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ