Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 04-Σεπ-2019 16:57

  Έφυγε από τη ζωή ο τραπεζίτης Δημήτρης Φραγγέτης

  Έφυγε από τη ζωή ο τραπεζίτης Δημήτρης Φραγγέτης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα, ύστερα από διετή μάχη με την επάρατη νόσο, ο Δημήτρης Φραγγέτης, έμπειρος τραπεζίτης, ο οποίος διακρινόταν επίσης για το ήθος και την  ευγένειά του. 

  Η τελευταία παρουσία του Δημήτρη Φραγγέτη στα τραπεζικά δρώμενα ήταν τον Μάρτιο του 2017, όταν παραιτήθηκε από μέλος της τριμελούς Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. 

  Πριν από τη θητεία του στο ΤΧΣ είχε διατελέσει στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Δραστηριοτήτων της Εθνικής Τράπεζας, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Άγη Λεώπουλο, Στην Εθνική Τράπεζα είχε μεταβεί από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς όπου επί εξαετία ήταν Διευθύνων Σύμβουλος σε θυγατρικές του εξωτερικού και συγκεκριμένα αρχικά στην TiranaBank στην Αλβανία για 4 χρόνια και κατόπιν στη θυγατρική τράπεζα της Πειραιώς στη Σερβία για 2 χρόνια. 

  Στο παρελθόν ο Δ. Φραγγέτης είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας, υπήρξε Γενικός Διευθυντής στην Ιονική Τράπεζα και στην Alpha Bank, ενώ είχε διατελέσει επίσης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ANZ Grindlays Bank στην Αθήνα.

  Η κηδεία του Δ. Φραγγέτη θα γίνει αύριο Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο Νεκροταφείο της Κηφισιάς. 

  Ν. Μαλλιάρα

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ