Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 03-Σεπ-2019 12:16

  Στην υπηρεσία Πρασίνου της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάνννης

  Στην υπηρεσία Πρασίνου της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάνννης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τις επισκέψεις του σε όλες τις κομβικές, για την βελτίωση της καθημερινότητας των Αθηναίων, υπηρεσίες του Δήμου συνέχισε και σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης.

  Νωρίς το πρωί βρέθηκε δίπλα στους ανθρώπους της Διεύθυνσης Πρασίνου και Αστικής Πανίδας, στην Κατεχάκη, όπου βρίσκονται τα φυτώρια του Δήμου και ο τεχνικός εξοπλισμός που χρησιμοποιεί η υπηρεσία.

  Από τις 7:30  μέχρι τις 9:00 περπάτησε  στους χώρους που στεγάζεται η Διεύθυνση και συζήτησε με τους εργαζόμενους για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συντηρηθεί καλύτερα το υπάρχον πράσινο αλλά και να αναπτυχθούν στο συντομότερο δυνατό  χρονικό διάστημα νέες μικρές εστίες πρασίνου στις γειτονιές της πόλης. Με λουλούδια, με μικρά και μεγαλύτερα δέντρα που υπάρχουν ήδη στα φυτώρια του Δήμου αλλά και με την σταδιακή ανάπτυξη του σχεδίου που έχει στόχο το 2022 κάθε Αθηναίος να βρίσκει πράσινο στη γειτονιά του το πολύ με δέκα λεπτά περπάτημα.

  "Το πράσινο   αποτελεί πυλώνα του σχεδιασμού μας για τον πολιτισμό της καθημερινότητας και  γι αυτό ξεκινάμε άμεσα τη δουλειά προκειμένου να βελτιώσουμε την σημερινή κατάσταση. Η απόφαση είναι να δώσουμε στους εργαζόμενους τα μέσα για να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα αλλά κι εκείνοι να βάλουν όλες τις δυνάμεις τους ώστε το επόμενο διάστημα οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι να δουν πιο ζωντανό το πράσινο που υπάρχει στις γειτονιές τους. Ταυτόχρονα ο σχεδιασμός μας είναι  να  "πρασινίσουν" και άλλα σημεία που μπορούν να αξιοποιηθούν από τον Δήμο στις 129 γειτονιές της πόλης" τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος συνοδευόταν από τον δημοτικό σύμβουλο Σάκη Κολλάτο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ