Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 12-Ιουλ-2019 17:09

    Χατζηδάκης: Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ στη Χαλκιδική

    Χατζηδάκης: Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ στη Χαλκιδική
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Τις ευχαριστίες του προς τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στη Χαλκιδική μετά τη προχθεσινή κακοκαιρία εξέφρασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης.

    Όπως σημείωσε, σε αυτούς οφείλεται το γεγονός ότι τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν νωρίτερα από ό,τι αρχικά αναμενόταν.

    Ειδικότερα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας δήλωσε:

    "Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ για τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν για να αποκατασταθούν τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης στην Χαλκιδική μετά την προχθεσινή φονική κακοκαιρία.

    Με δεδομένο ότι το σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας στην χώρα βρίσκεται πλέον σε οριακή κατάσταση οι προσπάθειες που έγιναν από τους εργαζόμενους ήταν πραγματικά υπεράνθρωπες. Γι’ αυτό άλλωστε τελικά τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν νωρίτερα από ό,τι αρχικά αναμενόταν.

    Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ που έσπευσαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς  (υπουργεία, τοπικές αρχές) για τη συνεργασία. Και φυσικά τους κατοίκους της Χαλκιδικής για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν.

    Ασφαλώς η σκέψη όλων μας παραμένει στα 7 θύματα αυτής της καταστροφής και γι’ αυτό ακόμα μία φορά εκφράζω τα συλλυπητήρια στις οικογένειές τους”.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ