Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Ιουλ-2019 14:05

  Συνέδριο Factoring στο Βιετνάμ

  Συνέδριο Factoring στο Βιετνάμ
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις  9-13 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκαν  οι εργασίες του 51ο Ετήσιου Συνεδρίου της Παγκόσμιας Οργάνωσης FCI (Factors Chain International) στην  Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ.

  Η FCI με τα 383 μέλη της (Τράπεζες και εταιρείες Factoring) σε 91 χώρες συνεισφέρει περί το 4% του παγκόσμιου ΑΕΠ μέσω εργασιών Factoring και αποτελεί την αδιαμφισβήτητη φωνή του κλάδου διεθνώς, αναπτύσσοντας και εκπαιδεύοντας τις αγορές με προϊόντα που διευκολύνουν τις εγχώριες και διεθνείς εμπορικές συναλλαγές σε όλες τις Ηπείρους. 

  Στο πλαίσιο του φετινού συνεδρίου η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού εξέλεξε και την Εκτελεστική της Επιτροπή ( ExCom) για την επόμενη διετία. Στην νέα αυτή Εκτελεστική Επιτροπή η χώρα μας θα συνεχίζει να εκπροσωπείται από τον Πάνο Παπαθεοδώρου, Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Laiki Factors & Forfaiters A.E., που επανεκλέχθηκε για 8η συνεχή φορά συνεχίζοντας την εξαιρετικά επιτυχή προσωπική του πορεία και διεθνή αναγνώριση στον κλάδο, κάτι που επίσης επιβεβαιώνει την σταθερά υψηλή επίδοση του Ελληνικού Factoring στην Παγκόσμια  Αγορά με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις  τόσο σε επίπεδο εταιρειών όσο και στο επίπεδο στελεχών τους.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων