Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 26-Ιουν-2019 18:51

  Η Γ.Γ. Βιομηχανίας ξεκινά ελέγχους στις εταιρείες με άδεια καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης

  Η Γ.Γ. Βιομηχανίας ξεκινά ελέγχους στις εταιρείες με άδεια καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ξεκινούν οι έλεγχοι από τη γενική γραμματεία Βιομηχανίας, στις εταιρείες που δόθηκε άδεια δραστηριοποίησης στην καλλιέργεια, επεξεργασία, μεταποίηση και παραγωγή τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης.

  Οι έλεγχοι αφορούν στη διαπίστωση της καταλληλότητας του χώρου, όπου αυτός προϋπάρχει, των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή της υπό εγκατάσταση μονάδας, καθώς και της τήρησης ή μη των όρων της ενιαίας έγκρισης εγκατάστασης της μονάδας.

  Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις:

  - Συγκροτήθηκε όργανο ελέγχου από το υπουργείο Οικονομίας για τον έλεγχο της εγκατάστασης της μονάδας της εταιρείας "NINETY NINE PER CENT DEVELOPMENT AΝΩΝΥΜΗ EΤΑΙΡΕΙΑ", εντός ενιαίας περίκλειστης έκτασης 39.103,75 τ.μ που βρίσκεται στη Ν.Ε.Ο. Πατρών Πύργου στη θέση Γομοστό, Καραιϊκων, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

  - Συγκροτήθηκε όργανο ελέγχου για τον έλεγχο της εγκατάστασης της μονάδας της "GREEN LEAF MEDICAL - ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", εντός ενιαίας έκτασης 38,203 στρεμμάτων που βρίσκεται στο αγρόκτημα Μανδρών, αγροτεμάχια 84, 85 και 86, της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού, του Δήμου Κιλκίς.

  - Συγκροτήθηκε όργανο ελέγχου για τον έλεγχο της εγκατάστασης της μονάδας της εταιρείας "AEGEAN PHARMACEUTICAL CANNABIS PRODUCTION- Ι.Κ.Ε." εντός ενιαίας έκτασης 16,74055 στρεμμάτων, που βρίσκεται στο 13ο χλμ, Εθνικής Οδού Σπάρτης-Γυθείου, Δήμου Σπάρτης.

  - Συγκροτήθηκε όργανο ελέγχου για τον έλεγχο της εγκατάστασης της μονάδας της εταιρείας "K.B ENERGY Ε.Π.Ε. - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΣΗ", εντός ενιαίας έκτασης 16,0882 στρεμμάτων, αγροτεμάχιο που βρίσκεται στη Θέση "ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ", Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ