Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 01-Ιουν-2019 15:10

  Δήμος Αθηναίων: Ακινητοποιημένο το 25% του στόλου καθαριότητας απ’ την απεργία της ΔΕΠΑ

  Δήμος Αθηναίων: Ακινητοποιημένο το 25% του στόλου καθαριότητας απ’ την απεργία της ΔΕΠΑ
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο δήμος Αθηναίων. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τα προβλήματα είναι απόρροια της πολυήμερης απεργίας που διεξήγαγε η ΔΕΠΑ και καθήλωσε το 25% του στόλου των απορριμματοφόρων του δήμου.     

  Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο δήμος Αθηναίων αναφέρει τα εξής:

  "Προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων αποκομιδής των απορριμμάτων στην Αθήνα έχει προκαλέσει η αδυναμία ανεφοδιασμού των απορριμματοφόρων του δήμου Αθηναίων που λειτουργούν με φυσικό αέριο, λόγω της πολυήμερης απεργίας στη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ). 

  Τα απορριμματοφόρα αυτά αντιστοιχούν περίπου στο 25% του συνολικού στόλου των οχημάτων του δήμου Αθηναίων και σύμφωνα με τη Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, ο ανεφοδιασμός τους είναι αδύνατος από την 20η Μαΐου.  

  Ο δήμος Αθηναίων διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι, με συνεχείς αναπροσαρμογές στον προγραμματισμό των δρομολογίων αποκομιδής, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της καθαριότητας και ζητεί την κατανόηση για προβλήματα που παρατηρούνται και που αναμένεται να εξαλειφθούν όταν αποκατασταθεί η διαδικασία ανεφοδιασμού των οχημάτων, μετά την αναστολή της απεργίας".   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων