Παρασκευή, 24-Μαϊ-2019 19:29

Απάντηση του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Ταχιάου στην ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

Στην ανακοίνωση του ΟΑΣΘ που τον κατηγορεί ότι "ζητά την κατάργηση της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ" απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Ταχιάος. Στην απάντησή του ο κ. Ταχιάος σημειώνει ότι:

"Ο "αποϊδιωτικοποιημένος" ΟΑΣΘ με το σημερινό δελτίο τύπου που ακολούθησε την επίσκεψή μου, αποδεικνύει ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κομματικό μαγαζάκι που έστησαν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Σπίρτζης και η διοίκησή του τίποτε διαφορετικό απ’ ό,τι υποστήριξα στην συνάντησή μου με τον διευθύνοντα σύμβουλο: Ένας αυτόκλητος εισαγγελέας ενός αυτοσχέδιου λαϊκού δικαστηρίου με μηδενική επιχειρησιακή επάρκεια και πλήρη άγνοια του τι σημαίνει "διοικητικό συμβούλιο" δημοσίου οργανισμού. Προφανώς και θα ελεγχθεί και αυτή, όπως καλώς ελέγχεται και κάθε προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού. Κατ’ αρχάς όμως θα αξιολογηθεί από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, που στριμώχνονται σαν τις σαρδέλες στα λεωφορεία αν είναι τυχεροί γιατί αυτά στη χάση και τη φέξη φτάνουν στις στάσεις κι εάν εν τω μεταξύ δεν χαλάσουν στην διαδρομή. Και είναι αυτός ο ΟΑΣΘ και κυρίως η θρασύτατη "αυλή της Θεσσαλονίκης", που απαιτεί ευγνωμοσύνη για την συνειδητή φτωχοποίηση της πόλης, η πιο άθλια επιλογή που έχει να παρουσιάσει η σημερινή κυβέρνηση".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα για: