Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Μαϊ-2019 15:47

  Τελετή Απονομής Education Leaders Awards 2019

  Τελετή Απονομής Education Leaders Awards 2019
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται η βράβευση της αριστείας στον χώρο της εκπαίδευσης από τα "Education Leaders Awards" powered by RDC Informatics, μια πρωτοβουλία της εταιρείας Boussias Communications που ξεκίνησε σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν οι καλές πρακτικές και η καινοτομία στον χώρο της εκπαίδευσης.

  H πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, προεδρεύει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της κριτικής επιτροπής την οποία αποτελούν ακαδημαϊκοί και επιστήμονες διεθνούς κύρους και εκπαιδευτικοί με μεγάλη εμπειρία από τον χώρο της δημόσιας και της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

  Στη διάρκεια της Τελετής Απονομής η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής θα απονείμει ειδικά τιμητικά βραβεία σε διακεκριμένες προσωπικότητες με σημαντικές δράσεις στο χώρο της εκπαίδευσης και της έρευνας εντός Ελλάδος αλλά και διεθνώς:

  - στην Ελένη Αντωνιάδου, επικεφαλής του οργανισμού Μεταμοσχεύσεις χωρίς Δότες, που από  το 2012 είχε επιλεχθεί να είναι ένα από τα μέλη της επιστημονικής ομάδας της Διεύθυνσης Βιοτεχνολογίας στο εργαστήριο της NASA. 

  - στην Διάνα Βουτυράκου που έλαβε το πρώτο βραβείο στην Παγκόσμια Έκθεση Νεανικής Καινοτομίας και Τεχνολογίας στη Σαγκάη, συνιδρύτρια της φοιτητικής ΜΚΟ Unique Minds, που στα 23 της έγινε δασκάλα ρομποτικής.

  - Στον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του ΜΙΤ και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT, ο οποίος  το 2018 διακρίθηκε με το Βραβείο Νεβάνλινα από την διεθνή ένωση μαθηματικών.

  -στον Άγγελο Πατσιά, τον δάσκαλο που έγινε γνωστός από το Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά στο ορεινό Ρέθυμνο στο οποίο εργάστηκε για 5 χρόνια, δημιουργώντας  ένα σχολείο που άλλαξε την καθημερινότητα του ελληνικού δημόσιου σχολείου αλλά και ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας. 

  Η Τελετή Απονομής των βραβείων όπου θα ξεχωρίσουν οι βέλτιστες πρακτικές της εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Π. Ράλλη & Θηβών) στις 7:30μμ.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τελετή απονομής και τα βραβεία, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.educationleadersawards.gr 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων