Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Μαϊ-2019 17:23

  Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εξοικονόμηση ενέργειας επιχειρήσεων στην Κρήτη - Young Energy Europe

  Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εξοικονόμηση ενέργειας επιχειρήσεων στην Κρήτη - Young Energy Europe
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Μάιο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης το εκπαιδευτικό σεμινάριο "Energy Scouts", διάρκειας 25 διδακτικών ωρών, που προσφέρεται σε συνεργασία του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο υλοποιεί στην Ελλάδα το έργο Young Energy Europe το οποίο υποστηρίζεται από το Υπ. Περιβάλλοντος της Γερμανίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας για το Κλίμα (EUKI).

  Αντικείμενο του προγράμματος Young Energy Europe είναι να εκπαιδεύσει νέους εργαζόμενους έως και 35 ετών σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας προκειμένου να συμβάλλουν στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και κόστους των επιχειρήσεων που εργάζονται.

  Μέσα από ένα 4ήμερο ειδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις στην αναγνώριση και καταγραφή των δυνατοτήτων εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων. 

  Θεματολογία

  (α) Εισαγωγή στην Προστασία του Κλίματος

  (β) Εξοικονόμηση πόρων

  (γ) Εξοικονόμηση ενέργειας

  (δ) Εταιρική κινητικότητα (αστικές και υπεραστικές μετακινήσεις, επαγγελματικά ταξίδια)

  (ε) Χρήση Μετρητικών συσκευών

  Οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, τα αποτελέσματα έρευνας που θα διενεργήσουν για την κατανάλωση ενέργειας των επιχειρήσεων στις οποίες εργάζονται, προτείνοντας τρόπους μείωσης του ενεργειακού αποτυπώματος και θα λάβουν βεβαιώσεις "Energy Scouts” με τη σφραγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Για το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης και από τις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

  Αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο από επιχειρήσεις για εργαζόμενους/ες που απασχολούνται σε αυτές ηλικίας μέχρι και 35 ετών.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων