Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 06-Μαϊ-2019 13:54

  Μέσα στις επόμενες μέρες το Ωνάσειο καταθέτει έγγραφη προσφορά για το Ντυνάν

  Μέσα στις επόμενες μέρες το Ωνάσειο καταθέτει έγγραφη προσφορά για το Ντυνάν
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15:24

  Σύσκεψη είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, προκειμένου να εξεταστεί το ζήτημα της εξαγοράς του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ώστε να επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο.

  Σύμφωνα με πληροφορίες από τραπεζικές πηγές, τις επόμενες ημέρες το Ωνάσειο θα καταθέσει έγγραφη προσφορά για το Ερρίκος Ντυνάν η οποία θα αξιολογηθεί από τους εξωτερικούς συμβούλους και από τις επιτροπές της Τράπεζας Πειραιώς και στη συνέχεια η προσφορά θα τεθεί υπόψη του δσ της Τράπεζας.

  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τράπεζα Πειραιώς αναμένει μια προσφορά που να ανταποκρίνεται στην αξία του περιουσιακού στοιχείου του Ερρίκος Ντυνάν. 
   

  "Είχαμε σήμερα σύσκεψη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστο Μεγάλου και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Παπαδημητρίου, για την εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και την επιστροφή του στο δημόσιο σύστημα Υγείας" αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

  "Ένα στολίδι για το δημόσιο σύστημα Υγείας, το οποίο πέρασε εν μία νυκτί σε ιδιωτικά συμφέροντα, με χαριστικές τροπολογίες για να εξυπηρετεί δωρεάν τις ελίτ, τώρα μέσα από τη συνεργασία του Δημοσίου με το Ίδρυμα Ωνάση επανέρχεται στο ΕΣΥ και την υπηρεσία των πολλών" καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.‬

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ