Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Απρ-2019 14:49

  Μη πολιτικά πρόσωπα: 5 ως ύποπτοι στον εισαγγελέα για τη Novartis

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Μη πολιτικά πρόσωπα: 5 ως ύποπτοι στον εισαγγελέα για τη Novartis

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15:30

  Του Παναγιώτη Στάθη

  Πέντε μη πολιτικά πρόσωπα, μέλη των επιτροπών τιμολόγησης και οι εκπρόσωποι της διαφημιστικής εταιρείας που κατηγορείται "ως πλυντήριο" της Novartis, προσήλθαν και πήραν προθεσμία σήμερα από τους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς.

  Τα πρόσωπα αυτά καλούνται να δώσουν εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου ενώπιον των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς και μέσω των συνηγόρων τους, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για μετά το Πάσχα προκειμένου να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας.

  Εκδότης - διαφημιστής: Καμία υπερτιμολόγηση, καμία συναλλαγή με πολιτικούς

  Εν τω μεταξύ ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος του εκδότη και ιδιοκτήτη  διαφημιστικής που φέρεται να λειτουργούσε ως μεσάζων σε εικαζόμενο ξέπλυμα χρήματος από τη Novartis, τονίζει πως δεν είχε καμία παράνομη συναλλαγή με τη  Novartis, πολλώ δε μάλλον με πολιτικά πρόσωπα: "Δεν υπάρχει καμία υπερτιμολόγηση στις συναλλαγές και τις διαφημίσεις της Novartis που καταχωρίζονταν στο περιοδικό του εντολέα μου (δηλαδή οι χρεώσεις της Novartis ήταν αντίστοιχες με τις χρεώσεις των άλλων εταιρειών). Επίσης δεν υφίσταται εικονικότητα στις συναλλαγές, όλα τα τιμολόγια αντιστοιχούν σε υπηρεσίες που παρείχε ο εντολέας μου στη Novartis. Ο ίδιος δεν γνωρίζει κανένα πολιτικό πρόσωπο, δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επαφή με πολιτικό πρόσωπο, πολλώ δε μάλλον συναλλαγές ή γνώση για συναλλαγές τρίτων με πολιτικά πρόσωπα. Τη σχέση μου με τον κ. Φρουζή και άλλους υπαλλήλους της Novartis θα την εξηγήσω ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών".       

  Αρχείο

  Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα σχετικά με την τύχη των δικογραφιών που παραμένουν ανοικτές και αφορούν στα πέντε πολιτικά πρόσωπα. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για εξελίξεις μέσα στις επόμενες 15 ημέρες οπότε και αναμένεται κάποιες δικογραφίες να πάρουν τον δρόμο για το αρχείο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων