Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 30-Ιαν-2019 15:02

  Υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου επισήμως ο γγ Υποδομών και Μεταφορών Γ. Δέδες

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές έκανε ο γγ Υποδομών, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Δέδες, ως επικεφαλής της παράταξης ""Νέοι Δρόμοι" για την Πελοπόννησο".

  Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, στην Τρίπολη, ο κ. Δέδες έκανε λόγο για "έναν ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό", τον οποίο θα στελεχώσουν "δραστήριοι κοινωνικά και πολιτικά άνθρωποι με καταγεγραμμένη διαδρομή στους χώρους της αυτοδιοίκησης και των κοινωνικών δράσεων, χωρίς κομματικά κριτήρια, ή άλλα στεγανά".

  "Οι "Νέοι Δρόμοι" είναι ο "μονόδρομος" για την έξοδο από τα αδιέξοδα που έχει προκαλέσει η απερχόμενη διοίκηση στην Πελοπόννησο", τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης, ο οποίος σημείωσε ότι το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στο επόμενο χρονικό διάστημα "είναι ένα επιχειρησιακό σχέδιο, διαφανές, κοστολογημένο, με σαφείς προτεραιότητες και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης".

  Αναφερόμενος στους πρωτεύοντες στόχους της παράταξης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισήμανε ότι δίνεται έμφαση στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από διαδικασίες δημοκρατίας και διαφάνειας, στη στρατηγική συνδυασμένων δράσεων, στην ενθάρρυνση θεσμών συμμετοχικής δημοκρατίας με τη μορφή τοπικών και περιφερειακών δημοψηφισμάτων, στην ψηφιοποίηση υπηρεσιών επικοινωνίας και διεκπεραίωσης με τον πολίτη, στην υιοθέτηση θεσμών και μηχανισμών διαφάνειας και λογοδοσίας των οργάνων της Περιφέρειας και στις διαπεριφερειακές συνεργασίες.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων