Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 08-Ιαν-2019 11:16

  Αττική Οδός: Χωρίς πρόβλημα η κίνηση κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης

  Αττική Οδός: Χωρίς πρόβλημα η κίνηση κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με αφορμή δημοσίευμα περί προβλημάτων κυκλοφορίας στην Αττική Οδό, η Εταιρεία Λειτουργίας "ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.” ενημερώνει ότι η Αττική Οδός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών χιονοπτώσεων που εκδηλώθηκαν και στην Αττική. 

  Η "ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.” εφάρμοσε, από κοινού με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, το σχέδιο αποχιονισμού, όπως αυτό διαμορφώθηκε με βάση την εμπειρία των τελευταίων ετών.

  Η Εταιρεία κινητοποίησε τον απαραίτητο μηχανισμό προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την έκτακτη αυτή κατάσταση, ανάλογα πάντα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.  Είκοσι (20) ειδικά μηχανήματα εκχιονισμού, συνοδευόμενα και συνεπικουρούμενα από ειδικό κινητό εξοπλισμό και υποστηριζόμενα από εξειδικευμένο προσωπικό εκατό (100) και πλέον ανθρώπων, κάτω από την καθοδήγηση και το συντονισμό του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας, εργάστηκαν εντατικά καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

  Συνολικά ερρίφθησαν περισσότερο από 200 τόνοι αλατιού σε όλο το μήκος της Αττικής Οδού, και κυρίως στη Δυτική Περιφερειακή Υμηττού, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία.  

  Η Αττική Οδός και η Εταιρεία Λειτουργίας Αττικές Διαδρομές ευχαριστούν  την Τροχαία Αττικής Οδού και την Πυροσβεστική για την άψογη συνεργασία τους και όλους τους οδηγούς για την σύνεση και την προσοχή που επέδειξαν κατά την κίνησή τους στον αυτοκινητόδρομο.

  Ωστόσο, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς και για την αποψινή νύχτα όπου, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα υπάρχει σε ορισμένες περιοχές ισχυρός παγετός και, κατά συνέπεια, οι δρόμοι ενδέχεται να είναι ολισθηροί
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ