Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 04-Ιαν-2019 20:01

  Διορισμός Δ.Σ. Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά, για τον διορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΟΜΜΘ). Παράλληλα, έχει δρομολογηθεί η διαδικασία δημόσιας προκήρυξης για την πλήρωση της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή του Οργανισμού.

  Το νέο δεκαμελές ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης αποτελείται από τους Νικήτα Μυλόπουλο, καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αναστασία Λαδά, ομότιμη καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Ναούμ, καθηγήτρια Φιλοσοφικής, Ραφαήλ - Ρόλλυ Γκατένιο επιχειρηματία, Ιουλία Πιπινιά, καθηγήτρια Θεατρολογίας, Δάφνη Τραγάκη, καθηγήτρια Εθνομουσικολογίας, Κωνσταντίνο - Σωτήριο Βόμβολο, μουσικό, Ίντα Μασαράνο, δικηγόρο, Κωνσταντίνο Χάρδα, καθηγητή Μουσικολογίας και Συραγώ Τσιάρα, ιστορικό Τέχνης και διευθύντρια του MOMus.

  Με την απόφαση αυτή "ανανεώνεται η θητεία του επιτυχημένου πυρήνα της προηγούμενης σύνθεσης, ο οποίος ενισχύεται με νέα αξιόλογα μέλη", αναφέρει το υπουργείο Πολιτισμού στη σχετική ανακοίνωση. Στόχος του υπουργείου Πολιτισμού είναι "να παραμείνει σταθερή η εδραίωση του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ως σύγχρονου πολιτιστικού κέντρου διεθνών προδιαγραφών". Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης "θα κληθεί σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή που θα προκύψει από ανοιχτή διαδικασία, να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις και εξελίσσοντας την ήδη δραστήρια παρουσία και το εκπαιδευτικό έργο του Οργανισμού, να διασφαλίσει το δυναμικό αποτύπωμά του, τόσο στον εγχώριο όσο και στο διεθνή πολιτιστικό χάρτη" τονίζει η ανακοίνωση.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων