Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Δεκ-2018 16:51

  Παρασημοφόρηση του Δ. Κοπελούζου από τον πρόεδρο της Ιταλίας

  Παρασημοφόρηση του Δ. Κοπελούζου από τον πρόεδρο της Ιταλίας
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο κ. Δημήτρης Κοπελούζος, πρόεδρος του Ομίλου Copelouzos Group, τιμήθηκε με το "Διάσημο του τάγματος του Άστρου της Ιταλίας" ("STELLA D’ITALIA”) με τον τίτλο του Ιππότη (Cavaliere) που του απένειμε ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας Σέρτζο Ματαρέλα..

  Το Διάσημο της τάξεως του Cavaliere του παρέδωσε ο πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα κ. Luigi Marras, σε ειδική προς τούτο τελετή στην Πρεσβεία της Ιταλίας. 

  Πρόκειται για τιμητική διάκριση που αφορά στην συνεισφορά του κ. Δημήτρη Κοπελούζου στην προώθηση και ανάπτυξη της ελληνοϊταλικής επιχειρηματικής συνεργασίας.

  Το Διάσημο απονέμεται σε Ιταλούς και σε πολίτες άλλων χωρών οι οποίοι, μεταξύ άλλων, συμβάλλουν αποφασιστικά στην οικοδόμηση επιχειρηματικών και πολιτιστικών σχέσεων της Ιταλίας με άλλες χώρες. 

  Ο πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα κ. Luigi Marras αναφέρθηκε, στην σημαντικότατη προσφορά του κ. Δ. Κοπελούζου στην προώθηση των Ελληνο-Ιταλικών σχέσεων και στην πολύτιμη βοήθεια που παρείχε σε Ιταλούς επιχειρηματίες, οι οποίοι εργάζονται για την εγκαθίδρυση επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών με σκοπό την πρόοδο και την ανάπτυξη. 

  Ο κ. Δ. Κοπελούζος ευχαρίστησε την Ιταλική Δημοκρατία γι' αυτήν την σημαντική τιμητική διάκριση, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για την Ελλάδα να ενισχύονται και να προάγονται οι διμερείς σχέσεις μεταξύ κρατών με σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία τους.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων