Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 13-Δεκ-2018 16:06

  Συνάντηση ΣΑΣΟΕΕ με PQH για τα τραπεζικά χρέη των συνεταιρισμών

  Συνάντηση ΣΑΣΟΕΕ με PQH για τα τραπεζικά χρέη των συνεταιρισμών
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με εκπροσώπους της PQH συναντήθηκε χθες αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΑΣΟΕΕ) στα κεντρικά γραφεία του ειδικού εκκαθαριστή στο Μαρούσι.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση, όπου εκ μέρους του ΣΑΣΟΕΕ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο α’ αντιπρόεδρος κ. Νικήτας Πρίντζος, το μέλος του ΔΣ κ. Χρήστος Γιαννακάκης και οι νομικοί σύμβουλοι του Συνδέσμου κ.κ. Μιχάλης Τσότσαλας και Κωνσταντίνος Παρηγόρης, έγινε εκτενής συζήτηση γύρω από ένα βασικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν πολλοί συνεταιρισμοί και χιλιάδες αγρότες στη χώρα μας: τα δυσβάσταχτα χρέη προς την πρώην Αγροτική Τράπεζα.

  Όπως σημειώνεται, οι εκπρόσωποι της PQH ανέλυσαν την πολιτική της εταιρείας, η οποία έχει ως στόχο να ρυθμιστούν με βιώσιμο τρόπο τα χρέη που βαραίνουν πολλούς αγροτικούς συνεταιρισμούς της χώρας μας, καθώς είναι προς αμοιβαίο τους όφελος η συνέχιση της λειτουργίας και της παραγωγικής τους δραστηριότητας.

  Κατά την ίδια ανακοίνωση, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΑΣΟΕΕ δεσμεύτηκαν να πάρουν πρωτοβουλίες ώστε να βοηθήσουν στην εξυγίανση όσων μελών (αλλά και μη μελών) του Συνδέσμου, αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των δανείων απέναντι όχι μόνο στην πρώην ATE Bank, αλλά στο σύνολο του τραπεζικού κλάδου γενικότερα.

  Ανά περίπτωση θα επιδιωχθούν οι καλύτεροι δυνατοί όροι ρύθμισης των οφειλών – πάντα με τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων μερών - ώστε να μπορέσουν οι συνεταιριστικές οργανώσεις να μείνουν "ζωντανές", κάτι που θα έχει ευεργετικές συνέπειες και σε χιλιάδες μεμονωμένους αγρότες οι οποίοι αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα με τη διόγκωση των δικών τους χρεών.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων