Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Ιουν-2018 13:13

  Ανοχύρωτη πόλη του Φαρ Γουέστ Ασπρόπυργος  - Θριάσιο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Ανοχύρωτη πόλη του Φαρ Γουέστ Ασπρόπυργος  - Θριάσιο

  Την έλλειψη ικανής αστυνόμευσης που έχει αποθρασύνει κάθε λογής παράνομα στοιχεία και την κατάσταση παρανομίας και εγκληματικότητας που έχει φτάσει στο απροχώρητο καταγγέλλουν 21 επιχειρήσεις της περιοχής του Ασπροπύργου και του Θριασίου σε υπόμνημά τους προς τον υπουργό προστασίας του πολίτη Ν. Τόσκα.

  Με αφορμή την ένοπλη ληστεία στις 15 Μαΐου στα γραφεία της Schenker, το υπόμνημα που υπογράφεται από βιομηχανίες, βιοτεχνίες και επιχειρήσεις με έδρα στην περιοχή, αναφέρει ότι Ασπρόπυργος και Θριάσιο έχουν μεταμορφωθεί σε ανοχύρωτη πόλη όπου ο κάθε παράνομος μπορεί ανενόχλητος να τρομοκρατεί και να ληστεύει.

  "Η έλλειψη ικανής αστυνόμευσης στην περιοχή έχει αποθρασύνει τα κάθε λογής παράνομα στοιχεία με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κλίμα φόβου στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους του Θριασίου” λέει η επιστολή που επισημαίνει ότι " Οι διωκτικές αρχές να μεν κινητοποιούνται πλην όμως σε όλες τις περιπτώσεις φτάνουν κατόπιν εορτής, ενώ οι ληστές έχουν ήδη διαφύγει με τη λεία τους”.

  "Ξεκινώντας από τους βανδαλισμούς και καταλήγοντας στις ένοπλες ληστείες, με αποκορύφωση την πρόσφατη στην Schenker, είμαστε σίγουροι πως δε θα αργήσουμε να θρηνήσουμε και θύματα. Οι τελευταίες ληστείες έγιναν από ομάδα 8 ατόμων, βαριά οπλισμένων , σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Η συγκεκριμένη ομάδα διαθέτει πληροφόρηση για την κίνηση μετρητών στην περιοχή αλλά και οργάνωση τέτοια που της επιτρέπει να διαφεύγει ταχύτατα” καταγγέλλουν οι επιχειρήσεις.

  Προσθέτουν ότι εάν οι διωκτικές αρχές δεν εντείνουν τις προσπάθειές τους στο Θριάσιο πεδίο, η εγκληματικότητα θα λάβει διαστάσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα το μαρασμό μιας περιοχής στην οποία απασχολούνται χιλιάδες εργαζόμενοι.

  "Ο Ασπρόπυργος δεν είναι Άγιρα Δύση. Θα γίνει όμως αν το κράτος και οι διωκτικές αρχές δεν δράσουν επιτέλους αποτελεσματικά” καταλήγει η επιστολή που υπογράφεται από τις επιχειρήσεις:


  1.    ΑΘΗΝΑΙΚΗ Α.Ε.
  2.    ΑΣΠΡΟΚΑΤ Α.Ε.
  3.    ΑΦΟΙ ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ
  4.    ΔΙ.ΑΣ. Α.Ε.
  5.    ΕΜΕΚ Α.Ε.
  6.    ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
  7.    ΗΛΙΟΑΚΜΗ Α.Ε.
  8.    ΜΠΗΤΡΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕΒΕ
  9.    Ν. ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ Α.Ε.
  10.    ΝΟΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΙ Α.Ε. 
  11.    ΤΣΑΝΑΗΣ ΓΑΛΒΑΝΟΔΟΜΗ ΑΕΒΕΕ
  12.    ΥΙΟΙ Μ. ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ ΟΕ
  13.    ARTMETAL AE
  14.    COSMOSOLAR LTD
  15.    FOODLINK GROUP
  16.    GOLD AIR
  17.    ILT – ITALY LINES
  18.    IRON MOUNTAIN
  19.    MEVACO Α.Ε.
  20.    SCHENKER
  21.    SYNERGY Α.Ε.
  22.    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ – Πολιτικός Μηχανικός

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων