Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 24-Ιαν-2018 15:51

  Σύμφωνο συναντίληψης συνυπέγραψαν ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης και ο "Αστέρας"

  Σύμφωνο συναντίληψης συνυπέγραψαν ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης και ο "Αστέρας"
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σύμφωνο συναντίληψης για τη βελτίωση και ανάδειξη της περιοχής του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, με τη δημιουργία έργων υποδομής και ανθρωποκεντρικών κοινωνικών και πολιτιστικών, δράσεων, συνυπέγραψε ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο διευθύνων σύμβουλος της "Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ" Στυλιανός Κουτσιβίτης.

  Σκοπός είναι η προώθηση της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, με σημείο αναφοράς την ανάδειξη της ως τόπος με μεγάλη περιβαλλοντική, πολιτιστική και κοινωνική αξία.

  Συγκεκριμένα, η εταιρεία δεσμεύτηκε να υλοποιήσει καθ΄ υπόδειξη του δήμου τεχνικά έργα, συνολικού κόστους 650.000 ευρώ, και να απορροφήσει στο νέο ξενοδοχείο, εργατικό δυναμικό που κατοικεί στον Δήμο.

  Επίσης, με γνώμονα την προώθηση της ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής και σημείο αναφοράς την ανάδειξη της ως τόπος με μεγάλη πολιτιστική και κοινωνική αξία, αλλά και στοχεύοντας στην κοινωνική ανταπόδοση της επένδυσης, συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο μερών ότι σημαντικό μέρος των δράσεων που εντάσσονται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα διενεργούνται εντός των ορίων του Δήμου, δημιουργώντας προστιθέμενη κοινωνική αξία στην περιοχή.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων