Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Δεκ-2017 23:30

  Η Κλ. Διακομανώλη θα ασκεί προσωρινά καθήκοντα επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕE στην Ελλάδα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα ενημερώνει τους εκπροσώπους Τύπου και ΜΜΕ ότι η κυρία Κλημεντίνη Διακομανώλη, εκτελεί χρέη επικεφαλής της αντιπροσωπείας από την 1η Δεκεμβρίου 2017.

  Σε συνέχεια της συνταξιοδότησης του κ. Καρβούνη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύμφωνα με τις εσωτερικές διαδικασίες επιλογής προσωπικού θα ορίσει σύντομα νέο επικεφαλής της αντιπροσωπείας.

  Η κυρία Διακομανώλη είναι προϊσταμένη του Τμήματος Τύπου της Αντιπροσωπείας από το 2015. Έχει υπηρετήσει στην ίδια θέση στην αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ και μέχρι το 2009 καθώς και στις Γενικές Διευθύνσεις Επικοινωνίας, Περιβάλλοντος, Έρευνας και Τεχνολογίας στις Βρυξέλλες από το 2002.

  Είναι απόφοιτος της  Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και υπηρέτησε ως ακόλουθος τύπου στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ στις Βρυξέλλες, από το 1998.

  Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακά στο Ποινικό Δίκαιο στη Γαλλία και με δικηγορική εμπειρία στην Αθήνα.

  Μέχρι την ανάληψη καθηκόντων από το διάδοχο του κ. Καρβούνη, η κυρία Κλημεντίνη Διακομανώλη θα ασκεί προσωρινά καθήκοντα Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων